Algebehandling og Imprægnering

Vi tilbyder en professionel behandling mod alger med miljørigtige produkter

Så du kan slippe af med grønne alger på fliser, tag og lignende overflader. Og vi rykker ud og klarer din opgave i området Viborg, Hadsten, Thorsø og Bjerringbro.

Professionel algebehandling

Hvis du sørger for at vedligeholde dit tag med algebehandling, kan du minimere problemer med utæt tag, at tagsten bliver forskubbet og frostsprængninger. Det forhindrer nemlig, at algernes rødder vokser ned i taget og skaber revner.

En behandling mod alger vil kunne fjerne både uønsket algevækst, men det minimerer også mos, lav, svamp og andet, der kan gro på overfladen.

Godkendte og miljørigtige produkter

Under behandlingen anvender vi et miljørigtigt algemiddel, der er godkendt i Danmark. Det tager som udgangspunkt et par måneder op til et halvt år, før du kan se den endelige effekt af algebehandlingen.

Skal du have hjælp til algebehandling, kan du ringe til 27131140 eller sende en mail til awj@anlaegsgruppen.dk.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde indenfor anlæg af haver og grønne arealer. Du kan ringe på telefon 27 13 11 40 for at aftale nærmere. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud udfra dine ønsker, behov og budget. Du kan også skrive til awj@anlaegsgruppen.dk.​