Nyanlæg og belægning

Flisebelægning af alt fra indkørelser til trapper

Skal du have lavet en ny indkørsel med bundopbygning til tung trafik – eller måske have anlagt en trappe op til huset? Hos Anlægsgruppen i Thorsø ved Aarhus udfører vi alle former for flisebelægning og nyanlæg.

​Vi er en mindre virksomhed med over 10 års erfaring. Vi arbejder for private husejere, boligforeninger og grundejerforeninger i områderne omkring Silkeborg, Randers og Bjerringbro.

​Nyanlæg af alt fra havestier til græsplæner

Skal du have lavet en ny terrasse i haven, eller er de gamle fliser blevet trætte?

Vi tilbyder alt inden for nyanlæg og flisebelægning, for eksempel følgende:

  • Trapper
  • Terrasser
  • Indkørsler
  • Støttemure
  • Stensætning
  • Græsplæner

Vi lægger meget vægt på at få en grundig snak med dig om idéer, forventninger og priser, inden vi går i gang. Så er vi sikre på, at du bliver helt tilfreds med vores flisebelægning.

​Hos Anlægsgruppen er en pris en pris. Du vil ikke opleve ubehagelige overraskelser hos os – hverken undervejs i forløbet, eller efter vi har fuldført arbejdet for dig.

Belægning

Hos Anlægsgruppen tilbyder vi en lang række af forskellige løsninger med belægning. Vi hjælper, om du skal have lavet en ny indkørsel, eller du drømmer om nye støttemure, gangstier eller terrasser i din have.

Vi klarer alle former for belægningsopgaver

Vores kunder er både private og erhverv, og vi har stor erfaring med en lang række af forskellige opgaver – store som små. Med vores mange års erfaring kan du føle dig i trygge hænder, når vi rykker ud og løser din opgave for dig.

I samarbejde med dig finder vi den rigtige løsning og udvælger materialer, så du får et både flot og langtidsholdbart resultat.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde indenfor anlæg af haver og grønne arealer. Du kan ringe på telefon 27 13 11 40 for at aftale nærmere. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud udfra dine ønsker, behov og budget. Du kan også skrive til awj@anlaegsgruppen.dk.​