Anlæg af terrasser

Anlæg af terrasser

Når det gælder anlæg af trapper, støttemure, kanter og kantsten, belægninger eller totalrenovering af haven er det her Anlægsgruppen kommer ind i billedet. Vi har i mange år arbejdet professionelt med nyanlæg, omlægninger og vedligeholdelse af terrasser, indkørsler og haver.

Drømmer du om en ny, flot terrasse med smukke fliser, eller trænger den gamle til at blive rettet op? Uanset hvad opgaven lyder på, kan vi hjælpe.

Vi har mere end 10 års erfaring i branchen, og vi udfører anlæg af terrasse for kunder i blandt andet Randers, Bjerringbro, Silkeborg og omegn.

Vi sikrer dig et tilfredsstillende resultat

For os er det vigtigt at indlede projektet omkring dit nye terrasseanlæg med en grundig snak med dig om forventninger, ideer og priser. På den måde kan vi sikre, at du bliver tilfreds med det færdige resultat, og at det lever op til dine ønsker.

Hos os er en pris en pris. Har vi derfor aftalt en pris på anlæg af terrasse, kan du regne med den. Du vil med andre ord ikke opleve nogen ubehagelige overraskelser, når du lader Anlægsgruppen stå for din nye terrasse – hverken i løbet af anlægsarbejdet, eller efter vi har leveret det færdige projekt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde indenfor anlæg af haver og grønne arealer. Du kan ringe på telefon 27 13 11 40 for at aftale nærmere. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud udfra dine ønsker, behov og budget. Du kan også skrive til awj@anlaegsgruppen.dk.​