Havetegning/havearkitekt

Charlotte fra Gardenstory har beskæftiget sig med havedesign, indretning og rådgivning gennem en årrække

Charlotte tilbyder forskellige former for hjælp, til netop dit haveprojekt.

Følgende ydelser kan bookes:

  • Havebesøg: varighed af 1 1/2 – 2 timer. Under et havebesøg gennemgår I hele haven, og drøfter nye muligheder for et nyt design. Har du aktuelle udfordringer i dele af haven, er det naturligvis også muligt at få klarlagt.
  • Haveskitse: starter med et havebesøg, hvor I vil sammen finder frem til det nye design. Efter havebesøget vil du modtage en haveskitse, samt en kort beskrivelse af havens nye elementer. Der vil fremgå få plantenavne. Ønskes en mere udførlig planteliste kan dette tilkøbes.
  • Haveplan: starter med et havebesøg, hvor I sammen finder frem til det nye design. Efter havebesøget modtager du en idéskitse på mail. Når denne er godkendt, udarbejdes haveplan, plantelister og beskrivelser til det nye havedesign.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde indenfor anlæg af haver og grønne arealer. Du kan ringe på telefon 27 13 11 40 for at aftale nærmere. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud udfra dine ønsker, behov og budget. Du kan også skrive til awj@anlaegsgruppen.dk.​