Pleje af græsplæner

Spar tid og besvær på at holde haven ved lige

Og lad os klare det hårde arbejde. Vi kører ud i særligt den østlige del Midtjylland og ordner græsplæner for kunder i byer som Hadsten, Viborg, Thorsø og Bjerringbro. Og vi vil også gerne komme forbi og ordne din have for dig – både en enkelt gang eller med faste mellemrum efter aftale.

Vi hjælper med pleje af græsplæner

Hvis din græsplæne eller dit grønne område har brug for særlig eller ekstra pleje, kan vi altid rådgive og vejlede dig, så resultatet bliver flot, frodigt og grønt. Vi har selvfølgelig produkter, udstyr og redskaber med, så vi kan levere den bedste service tilpasset opgaven.

Eksperter i græsplæner og grønne områder

Vælger du at lave en fast serviceaftale, kan du være sikker på en flot og velholdt græsplæne, der ikke kræver ekstra arbejde fra din side. Vi klarer pleje af græsplæner, så du kan spare tiden.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde indenfor anlæg af haver og grønne arealer. Du kan ringe på telefon 27 13 11 40 for at aftale nærmere. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud udfra dine ønsker, behov og budget. Du kan også skrive til awj@anlaegsgruppen.dk.​