Stubfræsning og træfældning

Hos Anlægsgruppen i Thorsø ved Bjerringbro

Tilbyder vi træfældning for private, firmaer og foreninger i Silkeborg, Randers og omegn. Derudover tilbyder vi topkapning af træer, rod- og stubfræsning, og vi bortskaffer gerne træet for dig.​

​Vi klarer alt inden for stubfræsning og træfældning

​Har du et gammelt træ, som skygger for sollyset eller er ved at vælte? Anlægsgruppen rykker gerne ud, hvis du har uønskede træer i haven. Vi rydder også gerne op efter storm og uvejr.

​Vi har den rigtige forsikring og det rette udstyr til at fjerne selv de mest vanskeligt placerede træer. Vi samarbejder med veluddannede topkappere, som tager sig af særligt udfordrende træer.

​​Topkapning og fjernelse af rødder

Vil du blot have trækronen beskåret, er topkapning en oplagt mulighed. Derudover kan vi fjerne roden. Det sker ved stubfræsning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde indenfor anlæg af haver og grønne arealer. Du kan ringe på telefon 27 13 11 40 for at aftale nærmere. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud udfra dine ønsker, behov og budget. Du kan også skrive til awj@anlaegsgruppen.dk.​